The development of an Access Self Storage facility with additional serviced office space on a brownfield site in South London. The scheme was required to meet the London Plan requirements for 20% CO2 offset from on-site renewable energy. SRE supported the planning process with the provision of Sustainability and Energy Statements and advised on the use of a duel fuel heating system (bio fuel and gas), and an air source heat pump to identify deliverable energy options to achieve the required standards. SRE also undertook the Building Regulations, Part L Compliance checks on both the B8 Storage Space and the commercial units.

Client: Access Self Storage
Main Contractor: Harmonix Construction
Architect: MAA Architects

Testimonial:
'We have worked with SRE for many years. They provide a very first class service from start to finish, advising us on all sustainability matters throughout planning and construction. Their knowledge of the sector is unrivalled and they never shy away from any challenges we put before them. SRE are a friendly team to work with and we would not hesitate in recommending their services to anyone requiring such specialist advice.'
Jonathan Stevenson, Group Head of Acquisitions and Development, Precis/Montcalm/Shaftesbury and Access Self Storage